Zübeyde Hanım İlkokulu

Vizyon: Milli eğitim sisteminin amaç ve ilkeleri, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda; Tüm paydaşlarımızın toplumun ihtiyaçları doğrultusunda eğitilmesi, onların çevre sorunlarına duyarlı, teknolojik gelişmelerden haberdar ve takipçi olmalarını sağlamak, yaratıcı ve araştırmacı düşünceyi desteklemek ve öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmektir.

Misyon: Çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda, ilköğretim çağında bulunan her bireyin çağımızın gerektirdiği olanakları kullanarak, eğitim – öğretim görmek isteyeceği kurumlardan biri olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 14.10 - 19.05
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://umraniyezubeydehanimio.meb.k12.tr

Adres - Atatürk mahallesi Sütçü İmam Caddesi Ptt Çıkmazı Kırçeşme Sokak No2 Ümraniye

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Atatürk mahallesi Sütçü İmam Caddesi Ptt Çıkmazı Kırçeşme Sokak No:2 Ümraniye

Ulaşım Ümraniye´ den Geçen Dudulluya giden tüm Otobüs ve Minübüsler ile sağlanabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul konum olarak Ümraniye İlçe Merkezindedir. İle uzaklık ise 40 Km dir